Διοίκηση

Εργαζόμαστε σκληρά και επιθυμούμε τη συνεργασία και τη συμμετοχή όλων

Γενικός Γραμματέας

Σταύρος Κατσίλης

Ο Σταύρος Κατσίλης του Γεωργίου, γεννήθηκε το 1956 στη Μαζαρακιά Θεσπρωτίας όπου και πέρασε τα πρώτα μαθητικά του χρόνια.

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έπειτα ολοκλήρωσε με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών σε θέματα Ευρωπαϊκού Δικαίου στο EUROPA INSTITUT του Πανεπιστημίου του Saarbrucken - Saarland της Γερμανίας.

Στην επαγγελματική του πορεία, έχει εργαστεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και ως Επιστημονικός Συνεργάτης της Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Εργαζομένων (ETUC).

Επίσης έχει διατελέσει διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς.  

Πριν τον ορισμό του στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ηγουμενίτσας εργαζόταν ως Δικηγόρος και Σύμβουλος Ανάπτυξης & Επενδύσεων.
Είναι επίσης, πιστοποιημένος από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως αξιολογητής σχεδίων και χρηματοδοτήσεων Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Είναι παντρεμένος με την Chantal Goossens και έχει δύο παιδιά την Χλόη και το Νίκο.

Γραφείο Γενικού Γραμματέα
Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας
Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα 46100,
Τηλέφωνο +30 2665361116
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.