Σχετικά με τον Δημότη

Γράφω για τον τόπο μου!

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλολόγων Θεσπρωτίας καλεί τους μαθητές Γυμνασίων (Ημερήσιων και Εσπερινών), Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (Ημερήσιων και Εσπερινών) του Δήμου Ηγουμενίτσας να συμμετάσχουν στον 1ο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Γράφω για τον τόπο μου».

Διαβάστε περισσότερα: Γράφω για τον τόπο μου!

Let's Do It Greece

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας και φέτος θα συμμετάσχει στη Δράση Let’s Do It Greece 2017 

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:00 17:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας. 

Διαβάστε περισσότερα: Let's Do It Greece

1ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσας

 

Αποτελέσματα του 1ου Παράκτιου Δρόμου Ηγουμενίτσας 

5 Χιλιομέτρων

10 Χιλιομέτρων


Ο ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ με τον ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, σε συνεργασία με την ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ, διοργανώνουν τον  «1ο Παράκτιο Δρόμο Ηγουμενίτσας».

 

Διαβάστε περισσότερα: 1ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσας

ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Βουλευτού Α’ Θεσσαλονίκης, κας Έλενας Ράπτη, για την προώθηση της καμπάνιας κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» προωθεί το 3D animation με τίτλο «Το μυστικό της Νίκης» σε όλα τα Δημοτικά σχολεία του Δήμου Ηγουμενίτσας. Επίσης σε συνεργασία με την κα Ράπτη προετοιμάζει κοινές δράσεις ενημέρωσης των Δημοτών για ένα σημαντικό θέμα που μας αφορά όλους Η Περιφέρεια Ηπείρου, η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας σας προσκαλούν τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας (Λόρδου Βύρωνα 2), την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

«Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης»

Διαβάστε περισσότερα: ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ