Προκηρύξεις/Διαγωνισμοί

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όλες τις προκηρύξεις και τους διαγωνισμούς του Δήμου Ηγουμενίτσας

δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του 5ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Ηγουμενίτσας

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ηγουμενίτσα, 01/11/2017

Αρ. Πρωτ. : 23883

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Πληρ.: Aνδρέας Κωστούλας

Δ/νση:Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα, 461.00

Τηλ.:2665361254,    Fax: 2665361143

http://www.igoumenitsa.gr

    e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

   Διακηρύσσει μειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του 5ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Ηγουμενίτσας. Το μίσθιο πρέπει να βρίσκεται στην ΔΚ Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα στην περιοχή που να περικλείεται από τις οδούς 49 Μαρτύρων-Πάργης-Αγ. Αποστόλων-Ξάνθου-49 Μαρτύρων. Να είναι ισόγειο οίκημα συνολικού εμβαδού  τουλάχιστον εκατόν πενήντα (150) τ.μ., (εναλλακτικά δύο χώροι με κοινό αύλειο χώρο), με τουλάχιστον τρεις (3) αίθουσες, δύο (2) βοηθητικούς χώρους, τουλάχιστον τρεις (3) τουαλέτες (με πέντε λεκάνες), δύο για χρήση από τα νήπια και μία για το προσωπικό), και να διαθέτει αύλειο χώρο τουλάχιστον εκατό (100) τ.μ.

Η διάρκεια της σύμβασης μίσθωσης ορίζεται για τέσσερα έτη (4), με δυνατότητα παράτασης δύο (2) ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της περίληψης της διακήρυξης, καταθέτοντας την αίτηση και τα δικαιολογητικά από τις 07/11/2017 έως και τις 26/11/2017. Τα δικαιολογητικά κατατίθενται σε σφραγισμένο φάκελο ο οποίος συνοδεύεται από αίτηση συμμετοχής στη δημοπρασία (εκτός του φακέλου), στο Πρωτόκολλο του Δήμου Ηγουμενίτσας(Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα), υπόψη της Γραμματείας Οικονομικής Επιτροπής. Η Γραμματεία Οικονομικής Επιτροπής θα αποστείλει τα δικαιολογητικά στην αρμόδια επιτροπή καταλληλότητας, επιλογής και εκτίμησης της αξίας του ακινήτου, η οποία με επιτόπια έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων, περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της διακήρυξης. Στη συνέχεια θα οριστεί ημέρα και ώρα διεξαγωγής της δημοπρασίας στην οποία θα καλεστούν με αποδεικτικό, να λάβουν μέρος μόνο εκείνοι των οποίων τα ακίνητα κρίθηκαν κατάλληλα. Η αναλυτική διακήρυξη διατίθεται από το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Ηγουμενίτσας(Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα, στο ισόγειο), τηλ.: 2665361254 ή στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας, http://www.igoumenitsa.gr

 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

                                                           

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΩΛΟΣ