Προσκλήσεις

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις Προσκλήσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας

συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας

  

    

Ελληνική Δημοκρατία

Νομός Θεσπρωτίας

Δήμος Ηγουμενίτσας

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Ηγουμενίτσα, 30/06/2017

Αρ. Πρωτ.:

 

ΠΡΟΣ:

Δ/νση: Σουλίου 3, 46100 Ηγουμενίτσα
Πληρ.: Π. Καραπιπέρης Α. Τακτικά Μέλη:
Τηλ . : 26653 61155
 1. 1.Τσουμάνη Κωνσταντίνο,
Φαξ   : 26650 26067
 1. 2.Δηλαβέρη Ρεγγίνα,
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 1. 3.Γουρνάρη Μιχαήλ,
 1. 4.Τζώρτζη Απόστολο,
 1. 5.Κάτσιο Χρήστο,
 1. 6.Γούλα Δήμητρα.
Β. Αναπληρωματικά Μέλη:
 1. 1.Λώλη Ηλία,
 1. 2.Μυριούνη Ευάγγελο,
 1. 3.Κώστα Ελευθέριο,
 1. 4.Καραλή – Νταφλάκη Χριστίνα
 1. 5.Μακρή Γεώργιο.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλείστε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας την Πέμπτη 06 Ιουλίου 2017 και ώρα 09.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:            

 1. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπράτηση έκτασης εμβαδού Ε=3.012,84τμ από το τεμάχιο με αριθ. 498β στη θέση Πλαγιά της Διανομής Καταβόθρας έτους 1961 στην Τ.Κ. Καταβόθρας του Δήμου Ηγουμενίτσας για πρόχειρες σταβλικές εγκαταστάσεις.

 2. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την τροποποίηση του Σχεδίου Πόλεως στα Ο.Τ. 29, 30, 31 και 32 της Εγκεκριμένης Πολεοδομικής Μελέτης Αναθεώρησης του εγκεκριμένου σχεδίου οικισμού Γραικοχωρίου της 2ης Πολεοδομικής Ενότητας της Δ.Κ. Γραικοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας.

 1. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την τροποποίηση της εγκεκριμένης Πολεοδομικής Μελέτης Αναθεώρησης, του εγκεκριμένου σχεδίου Οικισμού Γραικοχωρίου της 2ης Πολεοδομικής Ενότητας Δήμου Ηγουμενίτσας στα Ο.Τ.03, 05 & 09 με διόρθωση των ρυμοτομικών γραμμών στην Δ.Κ. Γραικοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας.

 1. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την επιβολή προστίμου σε πολίτη του Δήμου, σύμφωνα με το άρθρο 29 του Κανονισμού χώρων πρασίνου του Δήμου Ηγουμενίτσας (Κανονιστική Απόφαση 127/2016 «Κανονισμός χώρων πρασίνου Δήμου Ηγουμενίτσας»), για την άνευ άδειας από τον Δήμο κοπή δέντρου επί της οδού Δαγκλή στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

 1. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπράτηση έκτασης εμβαδού Ε=99.787τμ από τα τεμάχια με αριθ. 141 & 145 στη θέση Οξυνίδα στην Τ.Κ. Καστρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για γεωργική καλλιέργεια.

 1. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπράτηση έκτασης εμβαδού Ε=39.000τμ από το τεμάχιο με αριθ. 53 στη θέση Κοτσάρι στην Τ.Κ. Καστρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για γεωργική καλλιέργεια.

 2. Χορήγηση ή μη παράτασης λειτουργίας μουσικής για το έτος 2017 έως τις 03.00π.μ. στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ – ΜΠΑΡ» με την επωνυμία “SUNSET” ιδιοκτησίας Νικόλαου Αλεξίου του Παύλου, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας.

 3. Χορήγηση ή μη παράτασης λειτουργίας μουσικής για το έτος 2017 έως τις 03.00π.μ. στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ – ΜΠΑΡ» με την επωνυμία “ΜΕΓΑ ΑΜΜΟΣ” ιδιοκτησίας της ΑΦΟΙ ΖΩΗ Ο.Ε., που βρίσκεται στην Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας.

 1. Χορήγηση ή μη παράτασης λειτουργίας μουσικής για το έτος 2017 έως τις 03.00π.μ. στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» με την επωνυμία “ΜΥΘΟΣ” ιδιοκτησίας Ιωάννη Ντάγκα του Λάμπρου, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

 1. Χορήγηση ή μη παράτασης λειτουργίας μουσικής για το έτος 2017 έως τις 03.00π.μ. στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ – ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ» με την επωνυμία “BARRACUDA” ιδιοκτησίας της ΧΡ. ΜΙΧΟΣ – ΒΑΣ. ΜΠΕΛΛΟΣ Ο.Ε., που βρίσκεται στην Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας.

 1. Χορήγηση ή μη παράτασης λειτουργίας μουσικής για το έτος 2017 έως τις 03.00π.μ. στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ» με την επωνυμία “AKANTHUS SIVOTA” ιδιοκτησίας του Λάμπρου Λιόντου του Ηλία, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας.

 1. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την δημοπράτηση ή μη έκτασης εμβαδού Ε=700τμ από τεμάχιο 192α στην περιοχή «ΒΑΡΑΘΙ» της Τ.Κ. Παραπόταμου του Δήμου Ηγουμενίτσας για την εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

 1. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την δημοπράτηση ή μη έκτασης εμβαδού Ε=500τμ από τεμάχιο εκτός του εποικιστικού αρχείου της Δ/νσης Γεωργίας στην περιοχή «ΓΩΝΙΑ» της Τ.Κ. Λαδοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για την εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

 1. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την δημοπράτηση ή μη έκτασης εμβαδού Ε=500τμ από τεμάχιο εκτός του εποικιστικού αρχείου της Δ/νσης Γεωργίας στην περιοχή «ΓΩΝΙΑ» της Τ.Κ. Λαδοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για την εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

 1. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την δημοπράτηση ή μη έκτασης εμβαδού Ε=890,46τμ από τεμάχιο 1270 Αγροκτήματος Συβότων – Βραχωνά, διανομής έτους 1958 – 1959 στην περιοχή «ΚΟΝΤΡΙΖΑ» της Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας για την εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

 1. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπράτηση έκτασης εμβαδού Ε=21.063τμ από το τεμάχιο με αριθ. 16 τεμάχιο Διανομής Ηγουμενίτσας έτους 1968 στη θέση ΚΑΛΙΑΣΑ της Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας για γεωργική καλλιέργεια.

 1. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπράτηση έκτασης εμβαδού Ε=5.293,22τμ από το τεμάχιο με αριθ. 1643 Διανομής Συβότων στην Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας για εγκατάσταση κτηνοτροφικής μονάδας.

 1. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπράτηση έκτασης εμβαδού Ε=5.823,51τμ από το τεμάχιο με αριθ. 1643 Διανομής Συβότων στην Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας για εγκατάσταση κτηνοτροφικής μονάδας.

 1. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπράτηση έκτασης εμβαδού Ε=5.688,22τμ από το τεμάχιο με αριθ. 1643 Διανομής Συβότων στην Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας για εγκατάσταση κτηνοτροφικής μονάδας.

 1. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Πέρδικας στο Ο.Τ. 33 της Τ.Κ. Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

 1. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την Μελέτη Σχεδίου Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π.) Κοινότητας Πέρδικας στην Τ.Κ. Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

 1. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπράτηση έκτασης εμβαδού Ε=385.444,00τμ από τα τεμάχια με αριθ. 115, 122, 131, 145, 146 και 147 στη θέση Πύργος Ραγίου στην Δ.Κ. Νέας Σελεύκειας του Δήμου Ηγουμενίτσας για γεωργική καλλιέργεια.

Ο Πρόεδρος
της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Μιχαήλ Γκίκας
Αντιδήμαρχος

Κοινοποίηση:

 1. 1.Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννη Λώλο,
 1. 2.Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Δονάτο Μαρτίνη,
 1. 3.Γενικό Γραμματέα Δήμου Ηγουμενίτσας, κ. Σταύρο Κατσίλη,
 1. 4.Αντιδήμαρχο κα. Παναγιώτα Σούρλα,
 1. 5.Αντιδήμαρχο κ. Σωτήριο Μήτση,
 1. 6.Πρόεδρο Δ.Κ. Ηγουμενίτσας,
 1. 7.Πρόεδρο Δ.Κ. Νέας Σελεύκειας,
 1. 8.Πρόεδρο Δ.Κ. Γραικοχωρίου,
 1. 9.Πρόεδρο Τ.Κ. Μαζαρακιάς,
 1. 10.Πρόεδρο Τ.Κ. Πέρδικας,
 1. 11.Πρόεδρο Τ.Κ. Καστρίου,
 1. 12.Πρόεδρο Τ.Κ. Καταβόθρας,
 1. 13.Πρόεδρο Τ.Κ. Συβότων,
 1. 14.Πρόεδρο Τ.Κ. Παραπόταμου
 1. 15.Πρόεδρο Τ.Κ. Λαδοχωρίου.