Προσκλήσεις

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις Προσκλήσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας

Συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων

Ελληνική Δημοκρατία

Νομός Θεσπρωτίας

Δήμος Ηγουμενίτσας

Επιτροπή Κυκλοφοριακών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων

Ηγουμενίτσα, 17.07.2017

Αρ. Πρωτ.: 15287

 

ΠΡΟΣ:

Δ/νση: Σουλίου 3, 46100 Ηγουμενίτσα
Πληρ.: Π. Καραπιπέρης Α. Τακτικά Μέλη:
Τηλ . : 26653 61155
  1. κα. Γούλα Δήμητρα,
Φαξ   : 26653 61123
  1. κ. Τσουμάνη Κων/νο,
e-mail: p.karapiperis@1345.syzefxis.gov.gr
  1. κ. Διαμάντη Θεόδωρο,
  1. Εκπρόσωπο Εμπορ/κού Συλλόγου,
  1. Εκπρόσωπο Ιδιοκτητών Ταξί,
  1. Εκπρόσωπο Τμήματος Τροχαίας,
  1. Εκπρόσωπο Λιμεναρχείου,
  1. Εκπρόσωπο Σχολών Οδήγησης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

           

  

Καλείστε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 και ώρα 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:          

 1. Επί αιτήματος Θεόδωρου Μπέλλου για χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου οχημάτων σε ιδιόκτητο χώρο εντός της πολυκατοικίας του επί της οδού Β. Ηπείρου 7 στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

 2. Επί αιτήματος Μαρίας Χαντζάρα για χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου οχημάτων σε ιδιόκτητο χώρο έμπροσθεν της πολυκατοικίας της επί της οδού Κύπρου 38 στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

 1. Επί αιτήματος «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.» για χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου οχημάτων σε ιδιόκτητο χώρο έμπροσθεν της πολυκατοικίας του επί της οδού 49 Μαρτύρων 68 στην Τ.Κ. Λαδοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας.

 1. Επί αιτήματος Αλέξανδρου Ζώη για χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου οχημάτων σε ιδιόκτητο χώρο έμπροσθεν της οικοδομής του επί της οδού 49 Μαρτύρων 68 στην Τ.Κ. Λαδοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας.

 1. Επί αιτήματος Καίτης Δρίμτζια. για χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου οχημάτων σε ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης στο υπόγειο γκαράζ της οικοδομής της επί της οδού 49 Μαρτύρων 68 στην Τ.Κ. Λαδοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας.

 1. Επί αιτήματος Ελένης Νίκου για χορήγηση χώρου στάθμευσης οχήματος ΑμΕΑ με αριθμό κυκλοφορίας ΗΝΕ 5635 έμπροσθεν της πολυκατοικίας της επί της οδού Κύπρου 73 στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

 1. Επί αιτήματος Παναγιώτας Σάσση για χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου οχημάτων σε ιδιόκτητο χώρο έμπροσθεν της οικοδομής της επί της οδού Πάργας 49 στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

 1. Επί αιτήματος Θεόδωρου Σάσση για χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου σε ιδιόκτητο χώρο έμπροσθεν της οικοδομής της επί της οδού Πάργας 49 στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

 1. Επί αιτήματος «ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» για χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου οχημάτων σε ιδιόκτητο χώρο της πολυκατοικίας της επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου 17 στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

 1. Επί αιτήματος Νικήτα Νταρσίνη για χορήγηση μίας στάθμευσης οχήματος ΑμΕΑ με αριθμό κυκλοφορίας OD ND100 είτε για το με αριθ. κυκλοφορίας ΙΜΟ 7009 έμπροσθεν της πολυκατοικίας του επί της οδού Εθν. Αντίστασης 138 στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

 1. Επί αιτήματος Αλεξάνδρας Κοτσώνη για απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων απέναντι από τον ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας της επί της οδού Αισχύλου 4 στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας, καθώς δυσχεραίνεται η είσοδος και έξοδος των οχημάτων από το ιδιόκτητο γκαράζ.

 1. Επί αιτήματος Βασίλειου Μαγούλα για χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου σε ιδιόκτητο χώρο της οικοδομής του επί των οδών Χαρίλαου Τρικούπη 2 & Πάργας στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας για τα οχήματα με αριθμό κυκλοφορίας ΙΕΑ 3956 & ΖΜΚ 6351.

 1. Επί αιτήματος Βασίλειου Μαγούλα για χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου σε ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης στο υπόγειο της οικοδομής του επί της οδού Χαρίλαου Τρικούπη 2 στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας για τα οχήματα με αριθμό κυκλοφορίας ΙΕΑ 3956 & ΖΜΚ 6351.

Ο Πρόεδρος

της Επιτροπής Κυκλοφοριακών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων

Μιχαήλ Γκίκας

Αντιδήμαρχος

Κοινοποίηση:
 1. 1.Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννη Λώλο,
 2. 2.Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Δονάτο Μαρτίνη,
 3. 3.Γενικό Γραμματέα Δήμου Ηγουμενίτσας, κ. Σταύρο Κατσίλη,
 4. 4.Αντιδήμαρχο κα Παναγιώτα Σούρλα,
 5. 5.Αντιδήμαρχο κ. Σωτήριο Μήτση,
 6. 6.Αντιδήμαρχο κ Δημήτριο Πάκο,
 7. 7.Αντιδήμαρχο κ. Απόστολο Τζώρτζη,
 8. 8.Πρόεδρο Δ.Κ. Ηγουμενίτσας,
 9. 9.Πρόεδρο Τ.Κ. Λαδοχωρίου.