Θέλω από το Δήμο μου

Νέα Φορέων

Υποβολής αιτήσεων για την Ά τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Ηγουμενίτσας

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ

ΗΠΕΙΡΟΥ

              Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ

ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

            ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΓ/ΤΣΑΣ (ΜΑΖΑΡΑΚΙΑ)

 

 

  Μαζαρακιά,   20-08-2021

Αριθμ. Πρωτ. : 3/20-08-2021

 

 

 

Προς:  Έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

 

Κοιν.: Σχολεία του νομού, ΔΔΕ Θεσπρωτίας, Δήμος Ηγουμενίτσας

 

Ταχ. Δ/νση

:

Μαζαρακιά

 

 

Τ.Κ.-Πόλη

:

46100

 

Ε – mail

:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ιστοσελίδα

:

http://gym-mous-igoum.thesp.sch.gr

 

Πληροφορίες

:

Γεωργίου Ιωάννης

 

Τηλέφωνο

:

6944625415

             

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Μετά την ίδρυση και διοικητική οργάνωση του Μουσικού Γυμνασίου Ηγουμενίτσας με έδρα την Μαζαρακιά Θεσπρωτίας, οι εργασίες διαμόρφωσης και αποκατάστασης του σχολικού κτηρίου του Μουσικού Γυμνασίου, με ευθύνη του Δήμου Ηγουμενίτσας, βαίνουν προς ολοκλήρωση.

Γι ‘αυτό από σήμερα και μέχρι τις 3-9-2021 επανεκκινείται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών απόφοιτων της ΣΤ΄ δημοτικού που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στην Ά τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Ηγουμενίτσας και πέραν των αιτήσεων που έχουν ήδη υποβληθεί, ώστε μετά τις εξετάσεις εισαγωγής σε απλές μουσικές δεξιότητες (χωρίς προαπαιτούμενες μουσικές γνώσεις) που θα πραγματοποιηθούν στις 4-9-2021 να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής των μαθητών μέχρι τις 11-9-2021.

Αναλυτικές πληροφορίες για το Μουσικό Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας περιέχονται σε άρθρο στην ιστοσελίδα:  http://gym-mous-igoum.thesp.sch.gr (αίτηση εγγραφής ).

Για επιπλέον πληροφορίες και ερωτήματα μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος γονέας να απευθυνθεί στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και στο τηλέφωνο: 6944625415.

 

Ο Διευθυντής

Γεωργίου Ιωάννης

  • Created on .
Copyright © 2018 Δήμος Ηγουμενίτσας, All rights reserved. Plantech