Θέλω από το Δήμο μου

Νέα Φορέων

Συμμετοχή στην καταγραφή Πολιτιστικών Εκδηλώσεων 2019

 

Ε Π Ι Μ Ε Λ Η Τ Η Ρ Ι Ο    Θ Ε Σ Π Ρ Ω Τ Ι Α Σ

 (ΕΜΠΟΡΙΚΟ, ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ)

ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 55 – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 46100 – Τηλ.:26650 29480-8  Fax:26650 29489

Ηγουμενίτσα 15.04.2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετοχή στην καταγραφή Πολιτιστικών Εκδηλώσεων 2019.

 

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενίσχυση της τουριστικής προβολής για όλες τις περιοχές του νομού, καθώς και της στήριξης προς τους πολιτιστικούς φορείς και τις κοινότητες που προτίθενται να διοργανώσουν εκδηλώσεις κατά την καλοκαιρινή περίοδο, τους καλεί να κοινοποιήσουν τις προγραμματιζόμενες δράσεις τους στο Επιμελητήριο.

Σκοπός της ενημέρωσης αυτής είναι η δημιουργία ημερολογίου εκδηλώσεων που θα προβληθεί στην Τουριστική Ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.thesprotia-holidays.gr, για την ενημέρωση των επισκεπτών μας.

Η ενημέρωση για τις εκδηλώσεις (π.χ Πανηγύρι Φασκομηλιάς, Εορτή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος , 05 και 06 Αυγούστου) θα πρέπει να αποσταλεί εγγράφως στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax: 2665029489, και να περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο του υπεύθυνου επικοινωνίας με το τηλέφωνο του.

Η Τουριστική μας Ιστοσελίδα, αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία για την προβολή του νομού, λειτουργεί σε έξι γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Ρώσικα, Σέρβικα και Βουλγάρικα) και ουσιαστικά απαντά σε βασικά ερωτήματα του επισκέπτη, όπως:

- Πως θα έρθω;

- Που θα μείνω;

- Τι θα δω; (Παραλίες, Βυζαντινά Μνημεία – Μονές, Αρχαιολογικοί Χώροι – Μουσείο, Λαογραφικά Μουσεία)

- Που θα φάω;

- Τι δραστηριότητες μπορώ να κάνω;

- Που θα διασκεδάσω;

- Που θα νοικιάσω μεταφορικό μέσο (αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, σκάφη) κ.α.

 

 

Εκ της Διοικήσεως

Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

 

 

 

  • Created on .
Copyright © 2018 Δήμος Ηγουμενίτσας, All rights reserved. Plantech