Θέλω από το Δήμο μου

Νέα - Ανακοινώσεις

συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Ηγουμενίτσας

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

         

       

                   Ηγουμενίτσα, 24 Δεκεμβρίου 2019

                     Αριθ. Πρωτ.: 18006

        

 

 

 

   Π Ρ Ο Σ :

Δημοτικό Μέγαρο – Σουλίου 3

 Τ.Κ. 461 00 – Ηγουμενίτσα

 Web site:  www.igoumenitsa.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες: Γεώργιος Νικολάου

Τηλ.2665361211 – Fax 2665029119

Α)Τακτικά Μέλη  κ.κ.                                                                               1) Γκόλιας Βασίλειος                                                                                       3) Τζέλλου Χριστίνα

5) Κάτσιος Χρήστος

                                                                                                                                                                                                                                 Β) Αναπληρωματικά Μέλη κ.κ.                                                                                  1) Τσουμάνης Κων/νος  

3) Νταής Παναγιώτης                                                                                            

 

2) Κώστας Ελευθέριος

4) Φουσέκης Γεράσιμος 

6) Δημητρίου Θωμάς  

 

 

 

2) Λώλης Ηλίας                                                                                                                                                                                           4) Κάτσης Σπυρίδων                                                                                                                                                                                                          

(Κοινοποίηση δια μέσω του Πρωτοκόλλου)

Γραφείο Δημάρχου                                                                                      Γραφείου Προέδρου Δ.Σ.                                                                                Γενικό Γραμματέα Δ. Ηγ/τσας                                                                                      Προϊσταμένη Οικον. & Διοικ. Υπηρ.                                                                                        Προϊστάμενο Τεχνικής Υπηρεσίας                                                                                      Γραφεία Συνδυασμών (2)                                                                               Γραφεία Αντιδημάρχων (5)                                                                                   Νομική Υπηρεσία

 

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σε  συνεδρίαση»

 

Καλείστε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Ηγουμενίτσας η οποία θα γίνει την   30η Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. στο γραφείο Δημάρχου στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας για τη συζήτηση των παρακάτω θεμάτων:

 

Θέμα 1ο 

Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 2ο 

Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 3ο 

Έγκριση του πρακτικού ΙI και κατακύρωση του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου: «Κατασκευή Γηπέδων Αντισφαίρισης στην Τ.Κ. Συβότων».

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 4ο 

Έγκριση του πρακτικού ΙI και κατακύρωση του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου: «Τοποθέτηση χλοοτάπητα και περίφραξης στο γήπεδο ποδοσφαίρου Πλαταριάς».

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 5ο 

Έγκριση απόδοσης λογ/σμού εντάλματος προπληρωμής για επεκτάσεις στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Ηγουμενίτσας και απαλλαγή υπολόγου.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 6ο 

Έγκριση απόδοσης λογ/σμού εντάλματος προπληρωμής των εξόδων συμμετοχής του Δήμου στο Capitalization Event του Προγράμματος ADRION 2014 – 2020 στη Ρώμη 10 – 12 Δεκεμβρίου 2019, στο οποίο ο Δήμος Ηγουμενίτσας συμμετέχει ως Επικεφαλής Εταίρος του Έργου ADRION 338  και με ακρωνύμιο “Inter-Connect”.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 7ο 

Έγκριση απόδοσης λογ/σμού εντάλματος προπληρωμής των εξόδων συμμετοχής του Δήμου στην συνάντηση των εταίρων του έργου “Re-grow City” στο πλαίσιο του Προγράμματος URBACT III, στο Nyirbator της Ουγγαρίας 14 – 18 Ιανουαρίου 2020, στο οποίο ο Δήμος Ηγουμενίτσας συμμετέχει ως Εταίρος.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 8ο 

Έγκριση απόδοσης λογ/σμού εντάλματος προπληρωμής των εξόδων συμμετοχής του Δήμου στη συνάντηση των Εταίρων του έργου ADRION 338  και με ακρωνύμιο “Inter-Connect” στη Ljubljana τη Σλοβενίας 14 – 17 Ιανουαρίου 2020, στο οποίο ο Δήμος Ηγουμενίτσας συμμετέχει ως Επικεφαλής Εταίρος.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 9ο 

Έγκριση απόδοσης λογ/σμού εντάλματος προπληρωμής των εξόδων συμμετοχής του Δήμου στην συνάντηση των εταίρων του έργου “Thriving Streets” στο πλαίσιο του Προγράμματος URBACT III, στο Debrecen της Ουγγαρίας 28 – 31 Ιανουαρίου 2020, στο οποίο ο Δήμος Ηγουμενίτσας συμμετέχει ως Εταίρος.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 10ο 

Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ηλεκτροφωτισμός Δημοτικού Σταδίου Ηγουμενίτσας, Δήμου Ηγουμενίτσας Ν. Θεσπρωτίας».

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 11ο 

Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο: «Κατασκευή Νηπιαγωγείου στον Αστικό Οικοδομικό Συνεταιρισμό Εθνικής Αντίστασης του Δήμου Ηγουμενίτσας».

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 12ο 

Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο: «Διαμόρφωση κεντρικής πλατείας Συβότων (έμπροσθεν Ι.Ν. Αναλήψεως) του Δήμου Ηγουμενίτσας».

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 13ο 

Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο: «Επέκταση γέφυρας Νέας Σελεύκειας».

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 14ο   

Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο: «Έργα οδοποιίας στις Τ.Κ. Νέας Σελεύκειας – Μαυρουδίου – Καστρίου – Αγ. Βλασίου» του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 15ο   

Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο: «Έργα οδοποιίας στη Δ.Ε. Παραποτάμου» του Δήμου Ηγουμενίτσας. 

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 16ο   

Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο: Έργα οδοποιίας στη Δ.Ε. Μαργαριτίου» του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 17ο   

Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο: «Κατασκευή δρόμου στα Πεστανιώτικα» του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 18ο   

Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο: «Βελτίωση δρόμων στην περιοχή οικισμού Εθνικής Αντίστασης» του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 19ο   

Τροποποίηση της αριθ. πρωτ. 14994/29.10.2019 σύμβασης περί αποκομιδής απορριμμάτων και καθαρισμού των κοινοχρήστων χώρων στις Δ.Ε. Πέρδικας και Συβότων.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 20ο   

Επί εκθέσεων Επιτροπής Βεβαίωσης καλής εκτέλεσης, παρακολούθησης και παραλαβής υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης παραλιών του Δήμου Ηγουμενίτσας. 

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 21ο   

Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας στους   Δικηγόρους της Νομικής  υπηρεσίας του Δήμου  για παράσταση και εκπροσώπηση του ειδικώς δικαστικώς συμπαραστατούμενου Α. Κ. του Χ., από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ηγουμενίτσας  ως ειδικής δικαστικής συμπαραστάτριάς του ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ηγουμενίτσας επί των συνεκδικαζόμενων αιτήσεων του Σ. Κ. του Χ. κατά του Α. Κ. του Χ. και του Φ. Ν. του Δ. κατά του Α. Κ. του Χ.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 22ο   

Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας στους Δικηγόρους της Νομικής  υπηρεσίας του Δήμου  για παράσταση και εκπροσώπηση του Δήμου ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων επί της αιτήσεως ακυρώσεως Δανάης Τσουτσουμπή και λοιπών δυο (2) κατά του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

            

Παρακαλούνται οι εισηγητές των θεμάτων

να  παρευρίσκονται στη συνεδρίαση της

Οικονομικής Επιτροπής κατά τη  διάρκεια

της συζήτησης του θέματος του οποίου

εισηγούνται.

 

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 

               ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΩΛΟΣ

                      ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

Tags: Οικονομική Επιτροπή

  • Created on .
Copyright © 2018 Δήμος Ηγουμενίτσας, All rights reserved. Plantech