Θέλω από το Δήμο μου

Νέα - Ανακοινώσεις

συνεδρίαση -ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ- της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηγουμενίτσας

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

         

       

                Ηγουμενίτσα, 25 Ιουνίου 2020

                Αριθ. Πρωτ.:  7849

        

 

 

 

   Π Ρ Ο Σ :

Δημοτικό Μέγαρο – Σουλίου 3

 Τ.Κ. 461 00 – Ηγουμενίτσα

 Web site:  www.igoumenitsa.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες: Γεώργιος Νικολάου

Τηλ.2665361211 – Fax 2665029119

Α)Τακτικά Μέλη  κ.κ.                                                                               1) Γκόλιας Βασίλειος                                                                                       3) Τζέλλου Χριστίνα

5) Νταής Παναγιώτης                                                                                           

                                                                                                                                                                                                                                 Β) Αναπληρωματικά Μέλη κ.κ.                                                                                  1) Τσουμάνης Κων/νος  

3) Καλφόγλου Γεώργιος

 

2) Κώστας Ελευθέριος

4) Φουσέκης Γεράσιμος 

6) Δημητρίου Θωμάς  

 

 

 

2) Λώλης Ηλίας                                                                                                                                                                                           4) Κάτσης Σπυρίδων                                                                                                                                                                                                          

(Κοινοποίηση δια μέσω του Πρωτοκόλλου)

Γραφείο Δημάρχου                                                                                      Γραφείου Προέδρου Δ.Σ.                                                                                Γενικό Γραμματέα Δ. Ηγ/τσας                                                                                      Προϊσταμένη Οικον. & Διοικ. Υπηρ.                                                                                        Προϊστάμενο Τεχνικής Υπηρεσίας                                                                                      Γραφεία Συνδυασμών (2)                                                                               Γραφεία Αντιδημάρχων (5)                                                                                   Νομική Υπηρεσία

 

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σε  συνεδρίαση»

 

Καλείστε να συμμετάσχετε σε συνεδρίαση -ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ- της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηγουμενίτσας η οποία θα γίνει την 29η Ιουνίου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 μ.μ. για τη συζήτηση των παρακάτω θεμάτων:

 

Θέμα 1ο 

Κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2020.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 2ο 

Εξειδικεύσεις πιστώσεων του εγκεκριμένου προϋπολογισμού τρέχοντος οικονομικού έτους.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 3ο 

Έγκριση οικονομικού απολογισμού έτους 2019 του Ν.Π.Δ.Δ. “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας”.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 4ο 

Έγκριση οικονομικού απολογισμού έτους 2019 του Ν.Π.Δ.Δ. “Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας”.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 5ο 

Έγκριση Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου: «Άρση επικίνδυνων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων».

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 6ο 

Έγκριση του πρακτικού ΙI και κατακύρωση του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου: «Αποκατάσταση αγροτικού δρόμου προς κτηνοτροφικές μονάδες Βραχωνά - Πέρδικα».

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 7ο 

Έγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ενός επιβατικού αυτοκινήτου (τύπου SUV 4X4, υβριδικό)», έγκριση της μελέτης, καθορισμός των όρων και συγκρότηση επιτροπής του διαγωνισμού.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 8ο 

Έγκριση του πρακτικού της δημοπρασίας για την εκμίσθωση καταστήματος (Αναψυκτήριο – Καφετέρια) Ε= 114,701 στην πλατεία Γραικοχωρίου».

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 9ο 

Έγκριση του πρακτικού της δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης τμήματος εμβαδού 4.000,00τ.μ. από το τεμάχιο με αριθμό διανομής 1 του Αγροκτήματος Φασκομηλιάς με σκοπό την δημιουργία πρόχειρων σταβλικών εγκαταστάσεων.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 10ο 

Έγκριση των πρακτικών για την εκμίσθωση των κοινοχρήστων χώρων αιγιαλού – παραλίας για το έτος 2020 για τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων – θαλασσίων μέσων αναψυχής – καντινών στα διοικητικά όρια του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 11ο 

Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ και κατακύρωση του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια ειδών γραφικής ύλης, υλικών μηχανογράφησης και φωτοτυπικού χαρτιού για ένα έτος για τις ανάγκες των υπηρεσιών του  Δήμου Ηγουμενίτσας».

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 12ο 

Έγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού/στεγάστρων για τη δημιουργία ή και την αναβάθμιση των στάσεων ΜΜΜ του Δήμου Ηγουμενίτσας», έγκριση της μελέτης, καθορισμός των όρων και συγκρότηση επιτροπής του διαγωνισμού.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 13ο 

Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής εργασιών ναυαγοσωστικής κάλυψης πολυσύχναστων παραλιών Δήμου Ηγουμενίτσας, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4412/2016 (άρθρο 221 παρ. 11β και παρ. 11δ).

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 14ο 

Έγκριση του από 25.06.2020 πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για υπηρεσίες «Ναυαγοσωστικής κάλυψης των πολυσύχναστων λουτρικών εγκαταστάσεων (παραλιών) περιοχής δικαιοδοσίας του Δήμου Ηγουμενίτσας για το έτος 2020 και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου».

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 15ο 

Καθορισμός των όρων για την εκμίσθωση των κοινοχρήστων χώρων αιγιαλού – παραλίας για το έτος 2020 για τοποθέτηση θαλασσίων μέσων αναψυχής στο Καραβοστάσι Κοινότητας Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 16ο 

Έγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο «Παροχή επιστημονικών συμβουλευτικών υπηρεσιών στο Δήμο Ηγουμενίτσας για την υλοποίηση του έργου «Χρήση Συστημάτων Διαχείρισης Κτιρίων που αξιοποιούν τεχνολογίες IoT και Smart-Grid για την Αποδοτική Εξοικονόμηση Ενέργειας σε Δημόσια Κτίρια» (Επίσημος τίτλος έργου “Use of IoT-enabled and Smart Gridready Building Management Systems for Efficient Energy Saving in Public Buildings”») με ακρωνύμιο «TARGET», που έχει ενταχθεί και συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας «Interreg IPA-CBC Greece – Albania 2014-2020», έγκριση της με αριθ. 22/2020 Μελέτης του Γραφείου Προγραμματισμού, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Ηγουμενίτσας, καθορισμός των όρων διενέργειας του διαγωνισμού και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας αυτού.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 17ο 

Έκδοση εντάλματος προπληρωμής για εργασίες επαύξησης ισχύος της παροχής στο Στάδιο Ηγουμενίτσας.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 18ο 

Έγκριση του πρακτικού ΙIΙ και κατακύρωση του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια και προσαρμογή γερανού ανύψωσης υπόγειων κάδων, επί απορριμματοφόρου.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 19ο   

Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Δρόμος πρόσβασης σε ιδιοκτησίες στο Μαργαρίτι».

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 20ο   

Επί αιτήσεως της εταιρείας «ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε» με έδρα την Ηγουμενίτσα, περί εξώδικου συμβιβασμού και κατάργηση δίκης όσον αφορά τη με αριθμό ΑΓ 33/05.6.2020 αγωγή της.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 21ο   

Ανάκληση της με αριθμό 350/2018 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με  την αίτηση  περί  καθορισμού τιμής μονάδος  αποζημιώσεως με εξώδικο συμβιβασμό   της  ιδιοκτήτριας: Αφροδίτης ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ του Θεοδώρου και λήψη  νέας για το ίδιο θέμα, χωρίς  παραπομπή  στο Δημοτικό συμβούλιο λόγω νομοθετικής τροποποίησης του ορίου αρμοδιότητας εξώδικων συμβιβασμών του άρθρου 3 παρ.1 εδ.ιβ) του Ν.4623/2019.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 22ο   

Επί αιτήσεως Ζωής ΦΕΡΕΝΙΚΗ του Δημητρίου, Γεωργίας ΜΠΙΛΛΑ του Χαριλάου και Αγγελικής ΜΠΙΛΛΑ του Χαριλάου για εξώδικο συμβιβασμό σχετικά με τον καθορισμό τιμής μονάδας αποζημίωσης λόγω εφαρμογής σχεδίου πόλης Συβότων Δήμου Ηγουμενίτσας σε ιδιοκτησία τους.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 23ο   

Καθορισμός των όρων εκμίσθωσης μετά από δημοπράτηση του καταστήματος πρώην «Κεντρικό» στο Δρέπανο Δήμου Ηγουμενίτσας.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 24ο 

Καθορισμός των όρων εκμίσθωσης μετά από δημοπράτηση του καταστήματος πρώην «ΣΟΧΟ» στο Δρέπανο Δήμου Ηγουμενίτσας.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 25ο 

Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ και κατακύρωση του ανοικτού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια φρέσκου γάλακτος για ένα έτος για τις ανάγκες του εργατοτεχνικού προσωπικού του Δήμου Ηγουμενίτσας».

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 26ο 

Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του κ. Δημάρχου.

Εισηγητής: - Βασίλειος Γκόλιας Αντιδήμαρχος

 

            

Παρακαλούνται οι εισηγητές των θεμάτων

να  παρευρίσκονται στη συνεδρίαση της

Οικονομικής Επιτροπής κατά τη  διάρκεια

της συζήτησης του θέματος του οποίου

εισηγούνται.

 

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 

               ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΩΛΟΣ

                      ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

Tags: Οικονομική Επιτροπή

  • Created on .
Copyright © 2018 Δήμος Ηγουμενίτσας, All rights reserved. Plantech