Θέλω από το Δήμο μου

Νέα - Ανακοινώσεις

Πρόσκληση στην 6η Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας για το έτος 2020.

 

 

Ηγουμενίτσα

Αριθ. Πρωτ.:

 

08-09-2020

11646

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Ταχ. Δ/νση:     Σουλίου 3                                                       Προς:    Αποδέκτες Πίνακα Διανομής

Ταχ. Κωδ.:      46100 – Ηγουμενίτσα                                                  (αποστολή με e-mail)

Πληρ.:             Π. Καννά                                                       

Τηλ.:                2665361233                                                  

Fax:                 2665361123                                                  

e-mail:             Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                     

Θέμα:              Πρόσκληση στην 6η Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας για το έτος 2020.

Σας καλούμε, σύμφωνα με το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ Α΄133/19.07.2018), στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ηγουμενίτσας στην οδό Σουλίου 3 δια ζώσης, κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. i της εγκυκλίου 40 του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: 6ΩΠΥ46ΜΤΛ6-50Ψ) και της παρ. 1 του άρθρου 10 της πράξης νομοθετικού περιεχομένου ΦΕΚ 55/Α/11-03-2020, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων ημερησίας διάταξης:

1ο        Απόφαση ανάκλησης ή μη της με αριθ. 2018/26-10-2005 άδειας λειτουργίας Κ.Υ.Ε. (Καφετέρια - Σνακ Μπάρ - Εστιατόριο) ιδιοκτησίας Ε.Ο. στην Κοινότητα Πλαταριάς, έπειτα από την με αριθ. πρωτ. 6959/11-06-2020 εισήγηση του Τμήματος Αδειοδοτήσεων & Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων Απασχόλησης & Τουρισμού του Δήμου Ηγουμενίτσας (από αναβολή).

2ο        Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη απόφασης, για εκμίσθωση δημοτικής έκτασης εμβαδού 8.198,27τ.μ., που βρίσκεται στο Αγρόκτημα Νέας Σελεύκειας της Δ.Κ. Νέας Σελεύκειας του Δήμου Ηγουμενίτσας, με σκοπό την ανέγερση πρόχειρων σταβλικών εγκαταστάσεων, έπειτα από την από 06-10-2017 αίτηση του Κ.Ε. (από αναβολή).

3ο        Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση της δημοτικής έκτασης εμβαδού 4.203,20 τ.μ. στη θέση «Αγρόκτημα Συβότων» της Τ.Κ. Συβότων της Δ.Ε. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας με σκοπό την εγκατάσταση μάνδρας οικοδομικών υλικών, έπειτα από την από 31-08-2018 αίτηση του Μ.Ε. (από αναβολή).

4ο        Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη απόφασης, σχετικά με την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου οικισμού Παραποτάμου του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Ο.Τ. 55, έπειτα από την με αριθ. πρωτ. 748/26-05-2020 εισήγηση του Τμήματος Πολεοδομικού Σχεδίου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Δόμησης του Δήμου Ηγουμενίτσας.

5ο        Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη απόφασης, σχετικά με την διατήρηση ή μη κενωθέντος περιπτέρου της Τ.Σ. που βρίσκεται στο Δήμο Ηγουμενίτσας, έπειτα από την με αριθ. πρωτ. 9869/03-08-2020 εισήγηση του Τμήματος Αδειοδοτήσεων & Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων Απασχόλησης & Τουρισμού του Δήμου Ηγουμενίτσας.

6ο        Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη απόφασης, τροποποίησης της με αριθ. 171/2013 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας επί του Κανονισμού οικοδομικών εργασιών και εργασιών οδοποιίας κατά τη θερινή περίοδο στις Κοινότητες Πέρδικας, Πλαταριάς και Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας (ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ).

7ο        Εισήγηση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την με την με αριθ. 23/2020 απόφαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων «Κυκλοφοριακή ρύθμιση στο 3χλμ Ε.Ο Ηγουμενίτσας-Ιωαννίνων του Δήμου Ηγουμενίτσας».

8ο        Εισήγηση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την με την με αριθ. 24/2020 απόφαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων «Άδεια τοποθέτησης πινακίδας σήμανσης του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας».

9ο        Εισήγηση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την με την με αριθ. 25/2020 απόφαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων «Άδεια τοποθέτησης πινακίδας σήμανσης της επιχείρησης Βρεφικός Σταθμός & ΚΔΑΠ+ «Γουΐνι» στο Γραικοχώρι».

10ο      Εισήγηση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την με την με αριθ. 26/2020 απόφαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων «Διαγράμμιση στη συμβολή των οδών  Αθηνάς 6 και Λεωφόρου 49 Μαρτύρων».

11ο      Εισήγηση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την με την με αριθ. 27/2020 απόφαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων «Διαγράμμιση ώστε να διασφαλιστεί η πρόσβαση και η είσοδο σε οικία».

12ο      Εισήγηση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την με την με αριθ. 28/2020 απόφαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων «Σήμανση και Διαγράμμιση χώρου στάθμευσης και διάβασης πεζών στο 3ο Νηπιαγωγείο Ηγουμενίτσας».

13ο      Εισήγηση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την με την με αριθ. 29/2020 απόφαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων «Παραχώρηση 2 προσωρινών θέσεων στάσης στον 1ο          Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Ηγουμενίτσας».

14ο      Εισήγηση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την με αριθ. 30/2020 απόφαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων «Ορθή οριοθέτηση και σήμανση πινακίδας και χώρου στάθμευσης ΑμεΑ επί της οδού Μπακαγιάννη».

15ο      Εισήγηση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την με αριθ. 31/2020 απόφαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων «Χορήγηση άδειας εισόδου-εξόδου σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και τοποθέτηση ειδικού σήματος και διαγράμμισης στην οδό Μπιζανίου 4».

16ο      Εισήγηση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την με αριθ. 32/2020 απόφαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κοινότητα Γραικοχωρίου».

17ο      Εισήγηση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την με αριθ. 33/2020 απόφαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων «Προτάσεις του Α.E., Αστυνόμου Β’, Εκπροσώπου του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας».

 

Μ.Ε.Δ.

 

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ζ.

 

 

Ηλίας Λώλης

 

Αντιδήμαρχος

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Ι.       ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

          Α.      Τακτικά Μέλη

 1. Ηλία Λώλη.
 2. Μιχαήλ Γκίκα.
 3. Ελευθέριο Κώστα.
 4. Βασιλική Τσώτου Νικολάου.
 5. Απόστολο Τζώρτζη.
 6. Σπυρίδων Βαλάκο.
 7. Σπυρίδων Κάτση.

Β.      Αναπληρωματικά μέλη

 1. Δημήτριο Πάκο.
 2. Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου.
 3. Γεώργιο Καλφόγλου.
 4. Γεώργιο Βασιλειάδη.

ΙΙ.      ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΡΟΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

 1. Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννη Λώλο.
 2. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Δονάτο Μαρτίνη.
 3. Γενικό Γραμματέα Δήμου Ηγουμενίτσας, κ. Σταύρο Κατσίλη.
 4. Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικών Θεμάτων, κ. Βασίλειο Γκόλια.
 5. Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας, κ Γεράσιμο Φουσέκη.
 6. Επικεφαλείς Παρατάξεων-Συνδυασμών Μειοψηφίας Δημοτικού Συμβουλίου:
 • Ιωάννη Γόγολο.
 • Θωμά Δημητρίου.
 • Θεόδωρο Δήμα.
 1. Προέδρους Κοινοτήτων:
 • Ηγουμενίτσας, κ. Σταύρο Ζήση.
 • Γραικοχωρίου, κ. Ελένη Βρύση.
 • Νέας Σελεύκειας, κ. Παναγιώτη Τακλάκογλου.
 • Πλαταριάς, κ. Θωμά Τσομπόλη.
 • Συβότων, κ. Κωνσταντίνο Βαγγελή.

ΙΙΙ.    ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ:

 1. Χρον. Αρχείο.
 • Created on .
Copyright © 2018 Δήμος Ηγουμενίτσας, All rights reserved. Plantech