Θέλω από το Δήμο μου

Νέα - Ανακοινώσεις

συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Ηγουμενίτσας

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

         

       

                Ηγουμενίτσα, 08 Οκτωβρίου 2020

                Αριθ. Πρωτ.:  13382

 

 

 

 

   Π Ρ Ο Σ :

Δημοτικό Μέγαρο – Σουλίου 3

 Τ.Κ. 461 00 – Ηγουμενίτσα

 Web site:  www.igoumenitsa.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες: Γεώργιος Νικολάου

Τηλ.2665361211 – Fax 2665029119

Α)Τακτικά Μέλη  κ.κ.                                                                               1) Γκόλιας Βασίλειος                                                                                       3) Τζέλλου Χριστίνα

5) Νταής Παναγιώτης                                                                                           

                                                                                                                                                                                                                                 Β) Αναπληρωματικά Μέλη κ.κ.                                                                                  1) Τσουμάνης Κων/νος  

3) Καλφόγλου Γεώργιος

 

2) Κώστας Ελευθέριος

4) Φουσέκης Γεράσιμος 

6) Δημητρίου Θωμάς  

 

 

 

2) Λώλης Ηλίας                                                                                                                                                                                           4) Κάτσης Σπυρίδων                                                                                                                                                                                                          

(Κοινοποίηση δια μέσω του Πρωτοκόλλου)

Γραφείο Δημάρχου                                                                                      Γραφείου Προέδρου Δ.Σ.                                                                                Γενικό Γραμματέα Δ. Ηγ/τσας                                                                                      Προϊσταμένη Οικον. & Διοικ. Υπηρ.                                                                                        Προϊστάμενο Τεχνικής Υπηρεσίας                                                                                      Γραφεία Συνδυασμών (2)                                                                               Γραφεία Αντιδημάρχων (5)                                                                                   Νομική Υπηρεσία

 

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σε  τακτική συνεδρίαση»

 

Καλείστε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Ηγουμενίτσας η οποία θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών (σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται στην αρ. εγκυκλίου 163/29-5-2020, προς αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19) την 12η Οκτωβρίου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 μ.μ. στο γραφείο Δημάρχου στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας για τη συζήτηση των παρακάτω θεμάτων:

 

Θέμα 1ο 

Εκλογή Αντιπροέδρου της Οικονομικής Επιτροπής έως την 30η Σεπτεμβρίου 2021.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 2ο 

Έκθεση εσόδων – εξόδων Γ’ τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2020.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 3ο 

Κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2020.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 4ο 

Παροχή πληρεξουσιότητας για παράσταση ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ηγουμενίτσας.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 5ο 

Άσκηση ή μη του ενδίκου μέσου της αναίρεσης στον Άρειο Πάγο κατά της υπ' αριθ. 778/2020 απόφασης του Ειρηνοδικείου Αθηνών (Διαδικασία Μικροδιαφορών).

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 6ο 

Έγκριση του Πρακτικού Ι και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου: «Αγροτική οδοποιία στον κάμπο Ν. Σελεύκειας».

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 7ο 

Αποδοχή δωρεάς από την Κ.Ε.Δ.Ε. ποσού 3.800,5 ευρώ προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 8ο 

Εξειδίκευση πίστωσης ποσού 1.484,00 ευρώ του εγκεκριμένου προϋπολογισμού τρέχοντος οικονομικού έτους.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 9ο 

Έγκριση του πρακτικού ΙI και κατακύρωση του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου: «Άρση επικίνδυνων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων».

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 10ο 

Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «Βελτίωση δρόμων στην περιοχή οικισμού Εθνικής Αντίστασης».

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 11ο 

Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ LED KAI ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ».

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 12ο 

Έγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής για την επίτευξη της εξ αποστάσεως παροχής εργασίας λόγω covid - 19», έγκριση της μελέτης, καθορισμός των όρων και συγκρότηση επιτροπής του διαγωνισμού.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 13ο 

Έγκριση του Πρακτικού Ι και επανάληψη του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «Αποκομιδή απορριμμάτων και καθαρισμός κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε.  Πέρδικας και Συβότων».

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 14ο 

Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων και χώρων πρασίνου στον οικισμό Γραικοχωρίου».

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 15ο 

Έγκριση διενέργειας ανοιχτού διαγωνισμού (κάτω των ορίων) με τίτλο: «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των δομών του Νομικού Προσώπου ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας», έγκριση της αριθ. 02/2020 μελέτης του Νομικού Προσώπου ΠΑΚΠΠΟ, καθορισμός των όρων και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας αυτού.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 16ο 

Έγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για το έργο: «Διαμόρφωση δρόμου στον παλιό οικισμό Πλαταριάς», καθορισμός όρων αυτού, έγκριση μελέτης και συγκρότηση επιτροπής του διαγωνισμού.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 17ο 

Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Αποκαταστάσεις γεφυρών Δήμου Ηγουμενίτσας από πλημμύρες».

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 18ο 

Καθορισμός των όρων για την εκμίσθωση του κοινοτικού ελαιώνα  έκτασης Ε=13.062τμ από το με αριθ. 1225 τεμάχιο Διανομής Αγροκτήματος Πέρδικας  έτους 1956 στην Κοινότητα  Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας για συλλογή ελαιόκαρπου.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 19ο 

Καθορισμός των όρων  για την εκμίσθωση του κοινοτικού ελαιώνα έκτασης Ε=10.125τμ από το με αριθ. 1226 τεμάχιο Διανομής Αγροκτήματος Πέρδικας  έτους 1956 στην Κοινότητα  Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας για συλλογή ελαιόκαρπου.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 20ο 

Καθορισμός των όρων  για την εκμίσθωση ακινήτων ιδιοκτησίας Δήμου Ηγουμενίτσας, που βρίσκονται στη Δ.Κ.  Νέας Σελεύκειας (εργατικές κατοικίες).

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 21ο 

Καθορισμός των όρων εκμίσθωσης μετά από δημοπράτηση του καταστήματος πρώην «Κεντρικό» στο Δρέπανο Δήμου Ηγουμενίτσας.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 22ο 

Καθορισμός των όρων εκμίσθωσης μετά από δημοπράτηση του καταστήματος πρώην «ΣΟΧΟ» στο Δρέπανο Δήμου Ηγουμενίτσας.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 23ο 

Επί αιτήσεως Adrian Arthur FRAMPTON του Denis για εξώδικο συμβιβασμό σχετικά με τον καθορισμό τιμής μονάδας αποζημίωσης λόγω εφαρμογής σχεδίου πόλης Συβότων Δήμου Ηγουμενίτσας σε ιδιοκτησία του.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 24ο 

Επί αιτήσεως Jane Beverlen STRASMAN του PETER για εξώδικο συμβιβασμό σχετικά με τον καθορισμό τιμής μονάδας αποζημίωσης λόγω εφαρμογής σχεδίου πόλης Συβότων Δήμου Ηγουμενίτσας σε ιδιοκτησία του.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 25ο 

Επί αιτήσεως Σουζάνας ΚΑΠΝΙΣΗ του Σπυρίδωνα για εξώδικο συμβιβασμό σχετικά με τον καθορισμό τιμής μονάδας αποζημίωσης λόγω εφαρμογής σχεδίου πόλης Συβότων Δήμου Ηγουμενίτσας σε ιδιοκτησία της.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 26ο 

Επί αιτήσεως Βασιλείου ΓΟΓΟΛΟΥ του Νικολάου για εξώδικο συμβιβασμό σχετικά με τον καθορισμό τιμής μονάδας αποζημίωσης λόγω εφαρμογής σχεδίου πόλης Συβότων Δήμου Ηγουμενίτσας σε ιδιοκτησία του.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 27ο 

Επί αιτήσεως Αυγής ΣΑΚΑΡΕΛΗ του Φωτίου για εξώδικο συμβιβασμό σχετικά με τον καθορισμό τιμής μονάδας αποζημίωσης λόγω εφαρμογής σχεδίου πόλης Συβότων Δήμου Ηγουμενίτσας σε ιδιοκτησία της.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 28ο 

Επί αιτήσεως Γεωργίου ΜΗΤΣΕΛΟΥ του Πέτρου για εξώδικο συμβιβασμό σχετικά με τον καθορισμό τιμής μονάδας αποζημίωσης λόγω εφαρμογής σχεδίου πόλης Συβότων Δήμου Ηγουμενίτσας σε ιδιοκτησία του.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 29ο 

Επί αιτήσεως Στεφάνου ΛΙΟΛΙΟΥ του Δημητρίου για εξώδικο συμβιβασμό σχετικά με τον καθορισμό τιμής μονάδας αποζημίωσης λόγω εφαρμογής σχεδίου πόλης Συβότων Δήμου Ηγουμενίτσας σε ιδιοκτησία του.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 30ο 

Επί αιτήσεως Μαρίας ΦΑΡΜΑΚΗ του Νικολάου για εξώδικο συμβιβασμό σχετικά με τον καθορισμό τιμής μονάδας αποζημίωσης λόγω εφαρμογής σχεδίου πόλης Συβότων Δήμου Ηγουμενίτσας σε ιδιοκτησία της.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 31ο 

Επί αιτήσεως Όλγας ΒΕΛΛΙΟΥ του Βασιλείου για εξώδικο συμβιβασμό σχετικά με τον καθορισμό τιμής μονάδας αποζημίωσης λόγω εφαρμογής σχεδίου πόλης Συβότων Δήμου Ηγουμενίτσας σε ιδιοκτησία της.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 32ο 

Επί αιτήσεως Χαριλάου ΤΑΣΙΟΥ του Χριστοφόρου για εξώδικο συμβιβασμό σχετικά με τον καθορισμό τιμής μονάδας αποζημίωσης λόγω εφαρμογής σχεδίου πόλης Συβότων Δήμου Ηγουμενίτσας σε ιδιοκτησία του.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 33ο 

Έγκριση γενόμενης μετακίνησης εκτός έδρας του κ. Δημάρχου.

Εισηγητής: - Βασίλειος Γκόλιας Αντιδήμαρχος

 

Θέμα 34ο 

Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του κ. Δημάρχου.

Εισηγητής: - Βασίλειος Γκόλιας Αντιδήμαρχος

 

            

Παρακαλούνται οι εισηγητές των θεμάτων

να  παρευρίσκονται στη συνεδρίαση της

Οικονομικής Επιτροπής κατά τη  διάρκεια

της συζήτησης του θέματος του οποίου

εισηγούνται.

 

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 

               ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΩΛΟΣ

                      ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

  • Created on .
Copyright © 2018 Δήμος Ηγουμενίτσας, All rights reserved. Plantech