Θέλω από το Δήμο μου

Νέα - Ανακοινώσεις

Εκλογή νέου Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας

Ελληνική Δημοκρατία
Δήμος Ηγουμενίτσας

Δελτίο Τύπου

10-01-2022

Εκλογή νέου Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας

 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την οποία έγινε η εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς επίσης και η εκλογή των νέων μελών της οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Πιο συγκεκριμένα, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο κ. Δημήτριος Πάκος, Αντιπρόεδρος ο κ. Χρήστος Κάτσιος από την παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» και Γραμματέας ο κ. Σπυρίδων Κάτσης από την παράταξη «Αλλαγή Πορείας».

Μετά το πέρας της διαδικασίας ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ για την εκλογή του τον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρη Πάκο, ο οποίος διαθέτει όλα τα εχέγγυα ώστε να συμβάλει τα μέγιστα στην απαιτητική θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και τα υπόλοιπα νέα μέλη του Προεδρείου και να τους ευχηθώ να έχουν μια γόνιμη και αποδοτική θητεία προς όφελος του Δήμου μας.

Αισθάνομαι τη βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δονάτο Μαρτίνη, ο οποίος, ως πρεσβευτής του πλουραλισμού και των αρχών της Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της θητείας του τίμησε στο έπακρο τον θεσμό του Προέδρου, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αναβάθμιση και τη διαφανή πορεία του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Εύχομαι επίσης καλή δύναμη και δημιουργική πορεία στα νέα μέλη των Επιτροπών

  • Created on .
Copyright © 2018 Δήμος Ηγουμενίτσας, All rights reserved. Plantech