Θέλω από το Δήμο μου

Νέα - Ανακοινώσεις

συλλογή φαρμακευτικού υλικού και παραφαρμακευτικού υλικού

 

Δελτίο Τύπου

28-11-2018

Το Κοινωνικό Φαρμακείο  του Δήμου Ηγουμενίτσας   συμμετέχει στο  1ο Πανελλήνιο Συνέδριο των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ  με διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων και την συλλογή φαρμακευτικού  υλικού και παραφαρμακευτικού υλικού.

 

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ 1ου θεματικού συνεδρίου των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- ΕΔΔΥΠΠΥ που θα πραγματοποηθεί στην Ηγουμενίτσα την Παρσκευή 30 Νοεμβρίου και το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 , στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου (πρώην ΤΕΙ) στην Ηγουμενίτσα το Κοινωνικό Φαρμακείο θα συμετέχει  στις δράσεις του Συνεδρίου   με έντυπο πληροφοριακό υλικό και την περισυλλογή φαρμάκων .

Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Φαρμακείο δέχεται τις προσφορές σε φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό που δεν χρειάζεστε και δεν έχει παρέλθει ο χρόνος λήξης τους καθημερινά 7:00 – 15:00 στα γραφεία του ( παλιά μαθητική εστία).

Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε όσους μας έχουν ανάγκη.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Κτήριο ΕΙΝ – 28ης Οκτωβρίου 7,

Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα

Τηλ.: 2665024245

Φαξ: 2665028888

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: https://www.facebook.com/kfIgoumenitsas/

Tags: Παροχή Βασικών Αγαθών

  • Created on .
Copyright © 2018 Δήμος Ηγουμενίτσας, All rights reserved. Plantech