Ημερίδα για Καρκίνο του Μαστού

 

Ηγουμενίτσα, 01 Απριλίου 2019

Δελτίο Τύπου

Ημερίδα για Καρκίνο του Μαστού

Με μεγάλη προσέλευση του κοινού πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»  και το ΚΕΠ Υγείας, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο «ΠΑΝΘΕΟΝ».

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η έγκυρη ενημέρωση των γυναικών για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, καθώς και η ενεργοποίησή τους για τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησε το κοινό τις ομιλίες:

  • του κ. Βασίλη Τάτση, χειρουργού, Επιμελητή Χειρουργικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Ι. με θέμα: «Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού»
  • της κ. Σούλας Λίβα, Κοινωνικής Λειτουργού Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» με θέμα: «Ανασταλτικοί παράγοντες πρόληψης»
  • της κ. Αντιγόνης Μελετίου, Εθελόντριας Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» με Θέμα: «Προσωπική εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού»

Μετά το πέρας των ομιλιών δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήματα του κοινού, ενώ διανεμήθηκε σε όλους έντυπο ενημερωτικό υλικό πρόληψης του «Άλμα Ζωής» καθώς και υλικό των προνοιακών δομών του Δήμου.

Ευχαριστούμε τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», που δέχτηκε την πρόσκλησή μας για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, καθώς και το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Δήμου Ηγουμενίτσας για την συνεργασία.  

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηγουμενίτσας

Αγίων Αποστόλων 43 , Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα

  1. E. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τ. 2665028140 Φ. 2665026886

Ι: www.igoumenitsa.gr

Facebook: www.facebook.com/pg/kkIgoumenitsas

 

Tags: Κέντρο Κοινότητας Πρόληψη