Θέλω από το Δήμο μου

Νέα - Ανακοινώσεις

συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Ηγουμενίτσας

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

         Ηγουμενίτσα, 12  Σεπτεμβρίου 2019

         Αριθ. Πρωτ.: 11983

     

 

 

 

   Π Ρ Ο Σ :

Δημοτικό Μέγαρο – Σουλίου 3

 Τ.Κ. 461 00 – Ηγουμενίτσα

 Web site:  www.igoumenitsa.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες: Γεώργιος Νικολάου

Τηλ.2665361211 – Fax 2665029119

Α)Τακτικά Μέλη  κ.κ.                                                                               1) Γκόλιας Βασίλειος                                                                                       3) Τζέλλου Χριστίνα

5) Κάτσιος Χρήστος

                                                                                                                                                                                                                                 Β) Αναπληρωματικά Μέλη κ.κ.                                                                                  1) Τσουμάνης Κων/νος  

3) Νταής Παναγιώτης                                                                                           

 

2) Κώστας Ελευθέριος

4) Φουσέκης Γεράσιμος 

6) Δημητρίου Θωμάς  

 

 

 

2) Λώλης Ηλίας                                                                                                                                                                                           4) Κάτσης Σπυρίδων                                                                                                                                                                                                          

(Κοινοποίηση δια μέσω του Πρωτοκόλλου)

Γραφείο Δημάρχου                                                                                      Γραφείου Προέδρου Δ.Σ.                                                                                Γενικό Γραμματέα Δ. Ηγ/τσας                                                                                      Προϊσταμένη Οικον. & Διοικ. Υπηρ.                                                                                        Προϊστάμενο Τεχνικής Υπηρεσίας                                                                                      Γραφεία Συνδυασμών (2)                                                                               Γραφεία Αντιδημάρχων (5)                                                                                   Νομική Υπηρεσία

 

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σε  συνεδρίαση»

 

Καλείστε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Ηγουμενίτσας η οποία θα γίνει την   16η Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 μ.μ. στο γραφείο Δημάρχου στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας για τη συζήτηση των παρακάτω θεμάτων:

 

Θέμα 1ο 

Εκλογή Αντιπροέδρου της Οικονομικής Επιτροπής για την περίοδο, Σεπτέμβριος 2019 – Νοέμβριος 2021.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 2ο 

Κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2019.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 3ο 

Τροποποίηση της αριθ. πρωτ. 23412/26.10.2017 σύμβασης περί αποκομιδής απορριμμάτων και καθαρισμού των κοινοχρήστων χώρων στις ΔΕ Πέρδικας και Συβότων.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 4ο 

Έγκριση πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΟ» και κατακύρωση της προμήθειας για τα τμήματα Α: Είδη παντοπωλείου, Β: Είδη οπωροπωλείου, Δ: Είδη ιχθυοπωλείου, Ε: Είδη γαλακτοπωλείου και ΣΤ: Είδη αρτοποιείου.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 5ο 

Έγκριση της αριθ. 5/2019 μελέτης και καθορισμός των όρων του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια «ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες των υπηρεσιών και των δομών του Δήμου Ηγουμενίτσας, του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΟ και των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης».

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 6ο 

Επί των από 9.10.2018 και 28.06.2019 αρχικής και συμπληρωματικής  αντίστοιχα  αιτήσεων εξώδικου συμβιβασμού  και κατάργησης δικών, της Ομόρρυθμης Εταιρίας με την επωνυμία ΖΩΤΟΥ Α. – ΜΑΡΚΑΤΣΕΛΗΣ Α. ΟΕ, με έδρα την Ηγουμενίτσα όπως εκπροσωπείται νόμιμα, μετά  την έκδοση της με αριθμό: 51/2018 οριστικής απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσπρωτίας δυνάμει της οποίας αναγνωρίστηκε  ως ετήσιο  καταβαλλόμενο μίσθωμα της αιτούσας προς τον Δήμο, το ποσό των 20.000,00 ευρώ για τα μισθωτικά  έτη 2013, 2014 και 2015.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 7ο 

Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας στους δικηγόρους της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου για παράσταση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Κέρκυρας (Μεταβατικό Ηγουμενίτσας), επί της αγωγής Χαρίκλειας ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ και λοιπών δυο (2) κατά του Δήμου.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 8ο 

Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας στους δικηγόρους της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου για παράσταση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Κέρκυρας (Μεταβατικό Ηγουμενίτσας), επί της προσφυγής Φωτεινής ΡΑΚΚΟΥ κατά του Δήμου.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 9ο 

Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας στους δικηγόρους της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου για παράσταση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Κέρκυρας (Μεταβατικό Ηγουμενίτσας), επί της αγωγής Αικατερίνης Αθανασίου και λοιπών εξήντα εννιά (69) κατά του Δήμου.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 10ο 

Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας στους δικηγόρους της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου για παράσταση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Κέρκυρας (Μεταβατικό Ηγουμενίτσας), επί της αγωγής Σπυρίδων ΖΩΗ λοιπών δυο (2) κατά του Δήμου.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 11ο 

Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας στους δικηγόρους της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου για παράσταση στο Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων επί αιτήσεως ακυρώσεως Σταύρου ΠΑΝΤΟΥ κατά του Δήμου.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 12ο 

Διορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για παράσταση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών επί αγωγής ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΕ κατά του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 13ο 

Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας στους δικηγόρους της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου για παράσταση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Κέρκυρας επί αγωγής Μαρίας ΚΑΙΣΑΡΗ κατά του Δήμου.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

Θέμα 14ο 

Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας στους δικηγόρους της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου για παράσταση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Κέρκυρας επί της προσφυγής Χρήστου ΚΙΤΣΙΛΗ κατά του Δήμου.

Εισηγητής: - Δήμαρχος

 

                       

                                    

Παρακαλούνται οι εισηγητές των θεμάτων

να  παρευρίσκονται στη συνεδρίαση της

Οικονομικής Επιτροπής κατά τη  διάρκεια

της συζήτησης του θέματος του οποίου

εισηγούνται.

 

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 

               ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΩΛΟΣ

                      ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

Tags: Οικονομική Επιτροπή

  • Created on .
Copyright © 2018 Δήμος Ηγουμενίτσας, All rights reserved. Plantech