Θέλω από το Δήμο μου

Νέα - Ανακοινώσεις

Συμμετοχή του Δήμου στην Διεθνή Έκθεση PHILOXENIA 2019

Ελληνική Δημοκρατία
Δήμος Ηγουμενίτσας

Δελτίο Τύπου

11-11-2019

Συμμετοχή του Δήμου στην Διεθνή Έκθεση PHILOXENIA 2019 

Στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και της συνολικής προβολής του τουριστικού του προϊόντος προχώρησε ο Δήμος Ηγουμενίτσας, μέσα από τη συμμετοχή του στην Διεθνή Έκθεση PHILOXENIA 2019, που διοργανώθηκε στις 8-10 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, απετέλεσε κομβικό σημείο του Επιχειρησιακού Σχεδίου Τουριστικής Προβολής του για το 2019, και υλοποιήθηκε με εκπροσώπηση από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Ελευθέριο Κώστα και τον υπάλληλο του Γραφείου Τουρισμού κ. Απόστολο Γκουντούλα, αλλά και με έντυπο υλικό (κατόπιν σύμφωνης γνώμης του ΕΟΤ).

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι εκπρόσωποι του Δήμου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με άλλες αποστολές, να ανταλλάξουν τεχνογνωσία και να γνωρίσουν από κοντά νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) που καινοτομούν στον τουρισμό, όπως την startup DISHCOVER, με την οποία ο Δήμος μας έχει ήδη αναπτύξει συνεργασία.

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας εξακολουθεί να θέτει ως απόλυτη προτεραιότητα την ανάπτυξη εξωστρεφούς στρατηγικής μέσω ευρύτερων συνεργασιών και συνεργειών με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, καθώς και τη συστηματική και οργανωμένη προώθηση της αναγνωρισιμότητας της περιοχής μας με στόχο την οικοδόμηση μιας  βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης.  

 

  • Created on .
Copyright © 2018 Δήμος Ηγουμενίτσας, All rights reserved. Plantech