Θέλω από το Δήμο μου

Προκηρύξεις & Διαγωνισμοί

Άρση αναστολής διαδικασιών ηλεκτρονικών διαγωνισμών έργων Δήμου Ηγουμενίτσας.

Με την με αριθμ 127/2020 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, αίρεται η αναστολή των διαδικασιών των εν εξελίξει ακόλουθων ηλεκτρονικών διαγωνισμών του Δήμου Ηγουμενίτσας 

α) Δημόσια σύμβαση με τίτλο: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΡΑΧΩΝΑ-ΠΕΡΔΙΚΑ» (Α/Σ: 84335), η οποία βρίσκεται στο στάδιο πρόσκλησης του προσωρινού μειοδότη για υποβολή των δικαιολογητικών κατακύρωσης.

β) Δημόσια σύμβαση με τίτλο: «ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ-ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΙΝ ΣΕ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ» (Α/Σ: 86195), η οποία βρίσκεται στο στάδιο πρόσκλησης του προσωρινού μειοδότη για υποβολή των δικαιολογητικών κατακύρωσης.

γ) Δημόσια σύμβαση με τίτλο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ» (Α/Σ: 86800), η οποία βρίσκεται στο στάδιο πρόσκλησης του προσωρινού μειοδότη για υποβολή των δικαιολογητικών κατακύρωσης.

δ) Δημόσια σύμβαση με τίτλο: «ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΛΑΤΑΡΙΑΣ» (Α/Σ: 84531), η οποία βρίσκεται σε στάδιο πρόσκλησης του αναδόχου για την υπογραφή σύμβασης.

ε) Δημόσια σύμβαση με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ» (Α/Σ: 85892), η οποία βρίσκεται σε στάδιο πρόσκλησης του αναδόχου για την υπογραφή σύμβασης». 

  • Created on .
Copyright © 2018 Δήμος Ηγουμενίτσας, All rights reserved. Plantech