Θέλω από το Δήμο μου

Προκηρύξεις & Διαγωνισμοί

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «Προμήθεια επιβατικού αυτοκινήτου (τύπου SUV 4X4 υβριδικό)»

         

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

                 Ηγουμενίτσα, 08/07/2020

 Αριθ. Πρωτ.: 8558

 

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «Προμήθεια επιβατικού αυτοκινήτου (τύπου SUV 4X4 υβριδικό)»

 (άρθρο  117 του ν. 4412/2016)

 

O Δήμαρχος Ηγουμενίτσας προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «Προμήθεια επιβατικού αυτοκινήτου (τύπου SUV 4X4 υβριδικό)».

Ο συνολικός προϋπολογισμός προ ΦΠΑ ανέρχεται στο ποσό των 27.000,00€ και στο ποσό των 33.480,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ24%.

Κριτήριο κατακύρωσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας - τιμής.

Ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού ορίζεται η  22η Ιουλίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00., στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας (Σουλίου 3, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Ηγουμενίτσα 46100) ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και ενώσεις προμηθευτών, κοινοπραξίες που είναι αναγνωρισμένοι προμηθευτές του δημοπρατούμενου αντικειμένου και παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης της προμήθειας.

Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης και τα λοιπά συμβατικά τεύχη θα διατίθενται από την ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας www.igoumenitsa.gr

Πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό με τα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηγουμενίτσας (Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα, 2ος όροφος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (αρμόδιος υπάλληλος Κωνσταντίνος Κούτσικος,  τηλ. 2665361232, 61103, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

                                                                                                                              

Αρχεία 

Ο Δήμαρχος

 

 

Ιωάννης Λώλος

  • Created on .
Copyright © 2018 Δήμος Ηγουμενίτσας, All rights reserved. Plantech