Θέλω από το Δήμο μου

Προκηρύξεις & Διαγωνισμοί

επιλογή εξειδικευμένου συμβούλου για την υποστήριξη του Δήμου Ηγουμενίτσας στον συντονισμό και την υλοποίηση του έργου «Re-grow City»

Ελληνική Δημοκρατία

Ηγουμενίτσα, 02/09/2019

Νομός Θεσπρωτίας

 

Δήμος Ηγουμενίτσας

 

Γραφείο Προγραμματισμού, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Ηγουμενίτσας

Δ/νση: Σουλίου 3,  46100 Ηγουμενίτσα

Πληρ.: Π. Καραπιπέρης

Τηλ .: 26653 61155

Φαξ: 26650 26067

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας

Ανακοινώνει τη διενέργεια Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με κατάθεση σφραγισμένων  προσφορών και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την επιλογή εξειδικευμένου συμβούλου για την υποστήριξη του Δήμου Ηγουμενίτσας στον συντονισμό και την υλοποίηση του έργου «Re-grow City» που έχει ενταχθεί και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «URBACT III 2014-2020» συνολικού προϋπολογισμού δεκατριών χιλιάδων ευρώ (13.000,00€) συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ 24%.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους, όπως υποβάλουν σφραγισμένες προσφορές, μέχρι την 12η Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα μέχρι 14:00, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Δήμου Ηγουμενίτσας (Σουλίου 3, 2ος όροφος, Γραφείο Πρωτοκόλλου). Οι προσφορές θα είναι σύμφωνες με τον πίνακα του Παραρτήματος Α’, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Πρόσκλησης.

 

 

Πρόσκληση

Τεχνική Έκθεση  

 

 

 

 

 Ο Δήμαρχος

 

 

Ιωάννης Λώλος

 

 

  • Created on .
Copyright © 2018 Δήμος Ηγουμενίτσας, All rights reserved. Plantech