Ανακάλυψε τον Δήμο Ηγουμενίτσας

Γαστρονομία

Ετοιμαστείτε για την απόλυτη γαστρονομική περιπλάνηση σε ένα ταξίδι αυθεντικών γεύσεων, που συνδυάζει αγνές, ταπεινές πρώτες ύλες από δικούς μας παραγωγούς και κορυφαία τεχνογνωσία, συστατικά που εγγυώνται την γευστική σας απόλαυση.

Τα εδέσματα μας, απλά αλλά όχι απλοϊκά, φτιαγμένα από χέρια έμπειρα που συνεχίζουν την παράδοση των γιαγιάδων και των προγιαγιάδων μας, αντλούν έμπνευση από την αγριότητα του τοπίου και την τραχύτητα της διαβίωσης του παρελθόντος μας.

Με 178 (!) καταγεγραμμένες πίτες στο ηπειρώτικο εδεσματολόγιο, ερχόμενοι εδώ θα διαπιστώσετε ότι η ευρηματικότητα της κουζίνας μας είναι ανεξάντλητη, όπως άλλωστε και οι γευστικές επιλογές σας.

Αν το φαγητό για εσάς δεν είναι απλά μια αναγκαία διαδικασία, αλλά ευκαιρία εξερεύνησης νέων γευστικών διαδρομών και επαφής με την καρδιά και το συναίσθημα ενός τόπου, σας καλούμε να απογειώσετε τις αισθήσεις σας δοκιμάζοντας ότι καλύτερο έχετε γευτεί ποτέ χωρίς υπερβολές και ανούσιους εντυπωσιασμούς. Καθίστε στο τραπέζι μας, δοκιμάστε τις τοπικές μας σπεσιαλιτέ, πιείτε κρασί και τσίπουρο μαζί μας και φωτογραφήστε για πάντα το δικό μας «ευ ζην».

Πύργος Ραγίου
Copyright © 2018 Δήμος Ηγουμενίτσας, All rights reserved. Plantech