Ανακάλυψε τον Δήμο Ηγουμενίτσας

Τοπικά Προϊόντα

Ποιότητα και προστιθέμενη αξία σ’ έναν τόπο δίνουν τα προϊόντα εγχώριας παραγωγής και η τοπική γαστρονομία του. Σ’ αυτά καταγράφεται η ιστορία του, η διαφορετικότητά του και η ιδιομορφία του, εν ολίγοις η ταυτότητα, που τον καθιστά μοναδικό για όσους αποφασίζουν να τον επισκεφτούν.

Με σεβασμό στο περιβάλλον και στην ποιότητα, τα τοπικά μας προϊόντα, όπως άλλωστε και τα περισσότερα προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα, έχουν αξεπέραστη διατροφική αξία και άριστα χαρακτηριστικά, διεθνώς αναγνωρισμένα.

Ανακαλύψτε την γευστική ιδιαιτερότητα των δικών μας γαλακτοκομικών προϊόντων από φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα, αναζητήστε τα πλούσια αρώματα και τις θεραπευτικές ιδιότητες  των γευστικότατων μελιών μας, αισθανθείτε τα αρώματα της γης μας στο εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδό μας, απογειώστε τα πιάτα σας με τα άγρια αρωματικά φυτά μας και πειραματιστείτε δημιουργώντας γευστικές φρουτοσαλάτες, δροσιστικούς χυμούς, υπέροχα γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες από ποικιλίες εσπεριδοειδών και ακτινιδίων που καλλιεργούνται στην περιοχή μας.

Copyright © 2018 Δήμος Ηγουμενίτσας, All rights reserved. Plantech