Residents

  • Home
  • For Citizen
  • News
  • Contract notices
  • Προώθηση των πολυτροπικών (επιβατικών) μεταφορών και αναζωογόνηση του σιδηροδρόμου στην περιοχή της Αδριατικής - Ιονίου

CONTRACT NOTICES

Προώθηση των πολυτροπικών (επιβατικών) μεταφορών και αναζωογόνηση του σιδηροδρόμου στην περιοχή της Αδριατικής - Ιονίου

 

Ελληνική Δημοκρατία                                                                                             Ηγουμενίτσα, 07.12.2018                                                                   

Νομός Θεσπρωτίας                                                                                                 Αρ. Πρωτ.: 18468

Δήμος Ηγουμενίτσας

Διεύθυνση Οικονομικού

                                                                                

Περίληψη αριθ. 10/2018 Διακήρυξη Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού με τίτλο: Παροχή υπηρεσιών εξειδικευμένου συμβούλου για την υποστήριξη του Δήμου Ηγουμενίτσας στον συντονισμό και την υλοποίηση του έργου:

«Προώθηση των πολυτροπικών (επιβατικών) μεταφορών και αναζωογόνηση του σιδηροδρόμου στην περιοχή της Αδριατικής - Ιονίου», με ακρωνύμιο «Inter-Connect»  Α/Α Συστήματος(ΕΣΗΔΗΣ) 68117

Αρχεία Διακήρυξης

O Δήμαρχος Ηγουμενίτσας διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για την «υπηρεσία προώθηση των πολυτροπικών (επιβατικών) μεταφορών και αναζωογόνηση του σιδηροδρόμου στην περιοχή της Αδριατικής - Ιονίου», με ακρωνύμιο «Inter-Connect Η συνολική εκτιμώμενη δαπάνη της εν λόγω υπηρεσίας ανέρχεται στο ποσό των 133.800,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%  και  θα βαρύνει τα έτη 2018 - 2019.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με την ανοικτή διαδικασία του άρθρου 27 του ν. 4412/16 και θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του ΕΣΗΔΗΣ  μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

 

Αναθέτουσα Αρχή είναι ο Δήμος Ηγουμενίτσας (ΟΤΑ Α’ βαθμού), Διεύθυνση: Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα, Τ.Κ. 46100, αρμόδιος υπάλληλος για πληροφορίες: Παντελής Καραπιπέρης, τηλ. : 2665 361 155, fax: 2665029119, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι το πρόγραμμα διακρατικής συνεργασίας «Interreg V-B Adriatic-Ionian Programme - ADRION 2014-2020» . Η δαπάνη για την εν λόγω σύμβαση βαρύνει τον Κ.Α.: 10.7425.32 με τίτλο:  Intermodality Promotion and Rail Renaissance in Adriatic-Ionian area», ακρωνύμιο «Inter-Connect»,   του προϋπολογισμού οικονομικών ετών 2018-2019.

 

Προσφορές υποβάλλονται για το σύνολο των υπηρεσιών και κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας - τιμής.

 

Ημερομηνία ανάρτησης της διακήρυξης στη διαδικτυακή πύλη του ΕΣΗΔΗΣ: 07  Δεκεμβρίου  2018.

Καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών: 14 Ιανουαρίου 2019, ημέρα Δευτέρα  και ώρα  15:00.

 

Ηλεκτρονική Αποσφράγιση του φακέλου «Δικαιολογητικά Συμμετοχής – Τεχνική Προσφορά»: 18 Ιανουαρίου 2019, ημέρα Παρασκευή  και ώρα 11:00.

                                                                                                                                                                                                            

Οι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή.

 

Η προσφορά θα πρέπει να συνοδεύεται από εγγυητική επιστολή συμμετοχής ύψους 2% επί της εκτιμώμενης αξίας εκτός ΦΠΑ, ήτοι 2.160,00€.

 

Κάθε ενδιαφερόμενος δύναται να ασκήσει προδικαστική προσφυγή ενώπιον της Ανεξάρτητης Επιτροπής Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ)  κατά πράξης ή παράλειψης της αναθέτουσας αρχής εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών από την κοινοποίηση της προσβαλλόμενης πράξης.

Η προδικαστική προσφυγή κατατίθεται ηλεκτρονική και για το παραδεκτό της άσκησης κατατίθεται παράβολο ύψους 0,5% επί της προϋπολογισθείσας αξίας της κάθε ομάδας της σύμβασης, για την οποία ασκείται η προσφυγή. Σε κάθε περίπτωση το παράβολο δεν μπορεί να είναι κατώτερο των εξακοσίων (600,00) ευρώ.

                                                          

 Ο  Δήμαρχος

 

                                                                               Ιωάννης Λώλος

Tags: Inter-Connect

  • Created on .
Copyright © 2018 Δήμος Ηγουμενίτσας, All rights reserved. Plantech