Residents

  • Home
  • For Citizen
  • News
  • What’s new
  • Ανοιχτή πρόσκληση για παραχώρηση φωτογραφικού υλικού και βίντεο για την τουριστική προβολή του Δήμου Ηγουμενίτσας

What's New

Ανοιχτή πρόσκληση για παραχώρηση φωτογραφικού υλικού και βίντεο για την τουριστική προβολή του Δήμου Ηγουμενίτσας

Ελληνική Δημοκρατία
Δήμος Ηγουμενίτσας

Δελτίο Τύπου

27-04-2020

Ανοιχτή πρόσκληση για παραχώρηση φωτογραφικού υλικού και βίντεο για την τουριστική προβολή του Δήμου Ηγουμενίτσας

Tο Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από τον ΕΟΤ, για 2η συνεχόμενη χρονιά, Ετήσιου Σχεδίου Τουριστικής Προβολής του, προτίθεται να υλοποιήσει μια σειρά από δράσεις, προκειμένου να ενισχυθεί το Τουριστικό προϊόν του Δήμου και να αντιμετωπιστούν κατά το δυνατό οι συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κατόπιν των ανωτέρω, καλούμε όλους, όσοι ενδιαφέρονται, επαγγελματίες φωτογράφους, ερασιτέχνες φωτογράφους και απλούς πολίτες ή επισκέπτες να στηρίξουν την προσπάθεια του Δήμου, παραχωρώντας μας, φωτογραφικό υλικό (υψηλής ανάλυσης) και βίντεο, που θα μπορούσε δυνητικά να αποτελέσει κομμάτι της τουριστικής μας προβολής.

Ειδικότερα οι φωτογραφίες θα πρέπει να απεικονίζουν τοπία, εκδηλώσεις, αγροκτηνοτροφικές δραστηριότητες, τοπικά προϊόντα, μονοπάτια και διαδρομές, αλλά και την καθημερινή ζωή, εντός και εκτός πόλης.

Το υλικό που θα παραληφθεί από το Γραφείο Τουρισμού θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται από άδεια χρήσης* για την τουριστική προβολή του Δήμου Ηγουμενίτσας. Ο Δήμος Ηγουμενίτσας με την παραλαβή του, δεσμεύεται να αναφέρει και να προβάλει το όνομα του φωτογράφου/δημιουργού, κάθε φορά που θα κάνει χρήση του υλικού του.

Για αποστολή του υλικού ή περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, στο e-mail tourism@igoumenitsa.gr.

*Πιο συγκεκριμένα στο κείμενο του e-mail θα πρέπει να αναγράφετε το ακόλουθο κείμενο: «παραχωρώ το δικαίωμα χρήσης του συνημμένου υλικού στον Δήμο Ηγουμενίτσας με την αποκλειστική προϋπόθεση της αναγραφής του ονόματος ……. .  Ουδεμία άλλη απαίτηση έχω από τον Δήμο Ηγουμενίτσας και παραιτούμαι από το δικαίωμα να διεκδικήσω οποιαδήποτε αμοιβή.»

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού

Ελευθέριος Κώστας

  • Created on .
Copyright © 2018 Δήμος Ηγουμενίτσας, All rights reserved. Plantech