Residents

  • Home
  • For Citizen
  • News
  • What’s new
  • Μήνυμα του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

What's New

Μήνυμα του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Μήνυμα του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 

Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να απευθύνω σε όλα τα μέλη της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας τις θερμότερες ευχές μου για μια δημιουργική, γόνιμη και αποτελεσματική σχολική χρονιά με υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες.

Εύχομαι προσωπικά σε κάθε μαθήτρια και μαθητή να εφοδιαστεί με ψυχική δύναμη, υπομονή και πίστη στην πορεία του προς την κατάκτηση της γνώσης και την πραγμάτωση των στόχων του.

Στους εκπαιδευτικούς, θα ήθελα να ευχηθώ πνευματική διαύγεια και ψυχικό σθένος, ώστε να φέρουν εις πέρας το δύσκολο παιδαγωγικό τους έργο, προκειμένου να ανταποκριθούν με επιτυχία στο λειτούργημά τους και σε όλους τους γονείς να δουν τα παιδιά τους να προοδεύουν στηρίζοντας τις επιλογές τους και καλλιεργώντας τους αρχές και αξίες.

Από την πλευρά μας ως Δημοτική Αρχή, η φροντίδα της παιδείας αποτελεί έναν από τους βασικούς αξιακούς πυλώνες της και γι’ αυτό το λόγο θα είμαστε κοντά σας για μία ακόμη χρονιά, προκειμένου να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα που ανακύπτουν και να τα επιλύουμε έγκαιρα και αποτελεσματικά.

Ευχές και προσδοκίες να έχετε όλοι μια καλή αρχή!

 

Ιωάννης Λώλος
Δήμαρχος Ηγουμενίτσας

  • Created on .
Copyright © 2018 Δήμος Ηγουμενίτσας, All rights reserved. Plantech