Residents

What's New

Συνάντηση εργασίας για την λειτουργία του Regina Mare

Ελληνική Δημοκρατία
Δήμος Ηγουμενίτσας

Δελτίο Τύπου
 23-10-2018

Συνάντηση εργασίας για την λειτουργία του Regina Mare

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννης Λώλος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο, κ. Δημήτριο Πάκο και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Πέρδικας, κ. Κωνσταντίνο Ιλβανίδη, πραγματοποίησαν συνάντηση  εργασίας την  Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, σε κεντρικό εστιατόριο της Πέρδικας, με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Marbella Α.Ε., κ. Χρήστο Κτενίδη, τον Γενικό Διευθυντή, κ. Τηλέμαχο Γουρζή , τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων, κ. Δημήτριο Κόλλια, τον Τεχνικό Σύμβουλο, κ. Σάββα Πουλημένο και τον Συνεργάτη της Marbella, κ. Χρήστο Μπούλμο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων με αφορμή την έναρξη εργασιών εκσυγχρονισμού-αναβάθμισης της ξενοδοχειακής μονάδας Regina Mare στην παραλία Καραβοστάσι της Τ.Κ. Πέρδικας.

Ο Πρόεδρος της Marbella A.E, που είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία της τουριστικής μονάδας ενημέρωσε τον κ. Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για τον εκσυγχρονισμό-αναβάθμιση και μετατροπή της μονάδας σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Στόχος είναι η μετατροπή της μονάδας σε ξενοδοχείο πολυτελείας και η επίσημη έναρξη λειτουργίας του την 1η Μαΐου 2020. Το ξενοδοχείο θα απασχολήσει τουλάχιστον 150 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων, ενώ θα ακολουθήσει λεπτομερής παρουσίαση τόσο του τρόπου λειτουργίας, όσο και των παρεχόμενων υπηρεσιών σε ειδική-ενημερωτική εκδήλωση. Σε αυτά τα πλαίσια, η εταιρεία ζήτησε τη συνδρομή της Δημοτικής Αρχής και της Κοινότητας Πέρδικας στην ομαλή εκτέλεση του έργου ανακαίνισης που θα αναβαθμίσει όχι μόνο το ξενοδοχείο αλλά και το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν της περιοχής.

 Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας επεσήμανε στον Πρόεδρο, κ. Χρήστο Κτενίδη, την ιδιαίτερη σημασία της συγκεκριμένης ξενοδοχειακής μονάδας, όχι μόνο για την Τοπική Κοινότητα της Πέρδικας, αλλά και για ολόκληρο τον Νομό Θεσπρωτίας. Υπογράμμισε δε πως η Δημοτική Αρχή, σύμφωνα με τη σταθερή πολιτική της θέση για τη στήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας που συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη του Δήμου, θα παράσχει οποιαδήποτε δυνατή βοήθεια για τη διασφάλιση της επιτυχούς λειτουργίας του ξενοδοχείου. Τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα στη συνεργασία, δικτύωση και πρόσληψη προσωπικού από την Τ.Κ. Πέρδικας αλλά και από το σύνολο του Δήμου Ηγουμενίτσας. Πρόκειται για μια πρόταση που έγινε αποδεκτή και θεωρήθηκε από τον Πρόεδρο και τους συνεργάτες της Marbella ως μια εκ των βασικών προϋποθέσεων επιτυχούς λειτουργίας του Ξενοδοχείου.

  • Created on .
Copyright © 2018 Δήμος Ηγουμενίτσας, All rights reserved. Plantech