Θέλω από το Δήμο μου

Προκηρύξεις & Διαγωνισμοί

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Πληροφορίες 2665361160 & 162

Ηγουμενίτσα,  11-01-2024

Αρ. Πρωτ.: 609

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Για την πρόσληψη ενός (1) Συνεργάτη Δημάρχου με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας έχοντας υπόψη:

  1. Τις διατάξεις των άρθρων 11-17, 163 & 167 του Ν. 3584/07 (ΦΕΚ 143/Α΄/2007), όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν,
  2. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν.3852/10 (ΦΕΚ 87/Α’/2010), όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν.
  3. Τις διατάξεις του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηγουμενίτσας(ΦΕΚ 709/Β’/24-02-2021) όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει,
  4. Την υπ’ αριθ. πρωτ. 608/11-01-2024 βεβαίωση της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, περί προβλέψεως-εγγραφής των απαιτούμενων πιστώσεων στον προϋπολογισμό τρέχοντος και επόμενων οικονομικών ετών του Δήμου,
  5. Την ανάγκη επικουρίας του Δημάρχου στην άσκηση των αρμοδιοτήτων του σε θέματα σχετικά με την τοπική αυτοδιοίκηση και την ανάγκη για την παροχή εξειδικευμένων συμβουλών προς το Δήμαρχο.

Γνωστοποιεί την πρόθεσή του να προβεί στην πλήρωση μιας -1- θέσης Συνεργάτη Δημάρχου με πτυχίο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με εμπειρία αιρετού οργάνου σε Ο.Τ.Α., συμμετοχή σε συλλογικά όργανα διοίκησης Ο.Τ.Α. ή Ν.Π.Δ.Δ. αυτών και επαγγελματική εμπειρία σε Ο.Τ.Α. ή Ν.Π.Δ.Δ. αυτών. Ο Συνεργάτης θα προσληφθεί με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, με καθήκοντα την παροχή συμβουλών σε θέματα σχετικά με την οργάνωση και λειτουργία του Δήμου, καθώς και τη λειτουργία των συλλογικών οργάνων αυτού, στα οποία συμμετέχουν τόσο αιρετοί όσο και υπηρεσιακοί παράγοντες ή και πολίτες. Στο πλαίσιο αυτό, θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες γραπτά ή προφορικά σε όλους τους τομείς δραστηριότητας του Δήμου και θα συνεργάζεται µε το προσωπικό του Δήμου πάνω σε  θέματα καθημερινής οργάνωσης και λειτουργίας.

Ο/Η Συνεργάτης/τιδα Δημάρχου θα πρέπει να είναι απόφοιτος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με εμπειρία αιρετού οργάνου σε Ο.Τ.Α., συμμετοχή σε συλλογικά όργανα διοίκησης Ο.Τ.Α. ή Ν.Π.Δ.Δ. αυτών και επαγγελματική εμπειρία σε Ο.Τ.Α. ή Ν.Π.Δ.Δ. αυτών.

 Ο/Η ανωτέρω θα υπόκεινται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση με τα κατωτέρω δικαιολογητικά σε ευκρινή φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων εγγράφων που εκδόθηκαν από τις υπηρεσίες και τους φορείς αυτούς ή των ακριβών αντιγράφων τους:

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
  2. Αντίγραφο πτυχίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
  3. Βεβαιώσεις σχετικά εμπειρία αιρετού οργάνου σε Ο.Τ.Α., συμμετοχή σε συλλογικά όργανα διοίκησης Ο.Τ.Α. ή Ν.Π.Δ.Δ. αυτών και επαγγελματική εμπειρία σε Ο.Τ.Α. ή Ν.Π.Δ.Δ. αυτών.
  4. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα και οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που να τεκμηριώνει την εμπειρία και τις γνώσεις του/της.
  5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι κατέχει τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/2007 (άρθρα 11 έως 14) καθώς και ότι δεν έχει τα κωλύματα των άρθρων 15 έως και 17 του Ν. 3584/2007.
  6. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 για την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων ή τη νόμιμη απαλλαγή του από αυτές (για τους άνδρες υποψηφίους).

Η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες (κλικ εδώαπό 12 Ιανουαρίου 2024 μέχρι και την 21 Ιανουαρίου 2024. Η προκήρυξη αυτή θα τοιχοκολληθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Ηγουμενίτσας, θα δημοσιευθεί σε τρεις (3) εφημερίδες του Νομού και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας, και στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

 

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας

 Παναγιώτης Νταής

  • Created on .
Copyright © 2018 Δήμος Ηγουμενίτσας, All rights reserved. Plantech